Nu er der kommet en ny dansk hjemmeside, som giver mulighed for kunder at finde deres festmusik på en helt ny måde. Systemet er udviklet på 11 års erfaring med booking af musikere, djs og bands, og der er lagt vægt på at det for kunden skal være det bedst mulige værktøj til at finde den bedste musik til sin fest.

Hjemmesiden hedder 123festmusik.dk, og når en kunde har lavet sin henvendelse, så får kunden et link hvor man overskueligt kan se alle de tilbud som kunden har fået. Derfor er det nemt for kunden at høre musiknumre igennem, sammenligne videoer og priser og så booke den artist der er bedst og billigst.

Desuden kan kunden sende linket til venner, familie eller kollegaer og få deres inputs på hvem der skal hyres.

Hvis du mangler festmusik, så klik dig hen på siden og lav din forespørgsel helt gratis. Du finder siden her: Musikbooking


1 Comment

  1. 123festmusik.dk er bestemt en helt ny måde at booke musik på – jeg synes dog, at man som kunde godt kan blive lidt overvældet af de mange sultne musikere, der byder på ens job.

    Så bliver det netop lidt svært liiiige at vælge den helt rigtige.

Leave a Reply

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>